Back to All Events

HOW ABOUT THAT?!


Helsingin kuumin afterwork!

Tervetuloa uudelleensyntyneen Cafe Carusellin kesäterassille fiilistelemään musiikkia, kauniita ihmisiä ja soljuvaa kesäsaundia. Musiikkipuolesta ei tarvitse huolehtia, sillä Bassoradion taajuuksilta tuttu Kokkofly ja kulttuurivaikuttaja Yeboyah hellivät kuuloaistejanne kesän kuumimmilla kipaleilla. Nauttikaamme perjantain afterwörkeistä täysin sydämin, antakaamme Eiranrannan kauniiden maisemien ottaa meidät syleilyyn. Tunnelmaa entisestään kohottamaan saapuvat stadin freeseimmät artistit (showtime 19-21). Aikainen lintu madon nappaa, ja Carusellin terassilla nopein nappaa palapizzaa!

HOW ABOUT DAT ?

------------------------------------------------------

AVAJAISET 21.7.

20:00 AK Official

Tainee & Donatella muodostavat yhdessä kovassa nosteessa olevan Hip Hop / R&B-duo AK:n! Näiden Helsinkiläisten naisten ysärivaikutteinen räppi tuo uusia, tuoreita viboja Suomen hiphop kulttuuriin, ja mimmit lupaavatkin laittaa Helsingin maailmankartalle riimeillään. AK:n esikois EP “Real Bitch Problems” julkaistiin 26.5. ja “Bad Chick” biisiä on jo nostettu YleX:än Uuden Musiikin Aamuvuorossa.

"Duomme nimi syntyi, kun meille sanottiin, että olemme räpätessämme kuin sarjatuliase. Ollaan kuitenkin rauhanomainen ase, sanat ovat luotejamme!"

-----------------------------------------------------

Muut illat (säävaraus):
12.7. Noah Kin Live lämppäys
21.7. Avajaiset
28.7. Vieras DJ
04.8.
25.8. ATK Live

Artwork: Erika Kaipainen

Earlier Event: July 10
Carusel kesäkeikat 2017
Later Event: September 20
Carusel <3 Jazz