Yksityistapahtumat

 

YKSITYISTAPAHTUMAT

 

 

KABINETIT

 

Caruselin lasiverannan kabinettitilat tarjoavat hyvät puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Pyydä tarjous ja tuo ryhmäsi inspiroivaan ympäristöön tuulettamaan ajatuksia.  Kabinettitilojen vuokra määräytyy tilaisuuden keston ja tarjoilujen pohjalta.

Jaffa-kabinetti

Jaffa-kabinettiin mahtuu enimmillään 15-20 henkilöä ja se on varustettu videotykillä sekä valkokankaalla. Tilaan saadaan tarvittaessa myös fläppitaulu.  Jaffa-kabinetissa voi järjestää esim. Aamiais- ja lounaskokouksia sekä erilaisia iltatilaisuuksia.

Hinnat alkaen 200€

Heineken-kabinetti

Heineken-kabinettiin mahtuu enimmillään 30 henkilöä ja se soveltuu hyvin esim. hieman yksityisemmäksi ruokailutilaksi illanistujaisiin tai lounaalle. Tilassa ei ole AV-välineitä mutta ne on mahdollista tarvittaessa järjetää yhteistyökumppanimme kautta.

Hinnat alkaen 300€

Kabinetteihin ei oteta varauksia kesäsesongin aikana (huhtikuun alusta syyskuun alkuun).

 

YKSITYISTAPAHTUMAT

 

Olipa kysymyksessä promootiotilaisuus, henkilökunnan illanvietto tai syntymäpäiväjuhlat, Carusel tarjoaa upeat puitteet meren äärellä ja silti keskellä Helsinkiä. Iso ravintolasalimme soveltuu mainiosti 100-150 osallistujan istuvaan illalliseen tai jopa 250 osallistujan cocktailtilaisuuteen. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, bussit 14 ja 18 sekä raitiolinja 3 tuovat muutaman askeleen päähän eikä matkaa keskustasta paljoa kerry kävellenkään.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopivat juhlat!

Yksityistilaisuuksia järjestämme kesäsesongin ulkopuolella, syyskuusta huhtikuun alkuun.